Retourneren
We vinden het natuurlijk het allerfijnst als je tevreden bent met je bestelde producten. Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht, dan kun je het product als volgt retourneren:

- Meld je retourzending door vooraf een mail te sturen naar info@things-we-love.nl met de reden van retour.
- Download hier het retour / herroepingsformulier.
- Stuur het artikel graag met zorg terug. Netjes verpakt in bijvoorbeeld de originele verzenddoos/envelop, inclusief de originele verpakking van het product en voldoende gefrankeerd.* Vergeet niet om het ingevulde herroepingsformulier mee te sturen en het ordernummer duidelijk te vermelden. 
- Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. Things We Love behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend. 
- Na goedkeuring van je retourzending zullen wij binnen 14 werkdagen het bedrag terugstorten op jouw rekening.
- Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment. 

Let op dat het retour sturen van producten geheel voor eigen risico is. 
*Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Hebben wij een foutje gemaakt? Door het verkeerde artikel te hebben geleverd. Dan zijn natuurlijk de retourkosten voor onze rekening. 

Ruilen
Wil je graag een artikel ruilen dan mag dat maar wij vergoeden niet de verzendkosten. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Meldt van te voren per mail aan welk artikel je graag wilt ruilen. Zorg dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Als dit niet het geval is dan kunnen wij het artikel helaas niet omruilen. Als wij de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel hebben ontvangen sturen wij het zo spoedig mogelijk naar je toe. Let op dat de verzendkosten eventueel hoger kunnen uitvallen omdat het om te ruilen artikel zwaarder / groter kan zijn. 

Let op dat het ruilen van producten geheel voor eigen risico is. 

 

© 2016 - 2024 Things We Love | Dé webshop for stylish moms & kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel